Pension Zonnenberg | informatie 

 

Bent u op zoek voor uzelf, werknemer, ouder of cliënt die “tijdelijk” huisvesting zoekt, dan bent bij ons aan het goede adres. Alle kamers zijn gereed om direct te betrekken. We hebben zowel 1- als 2 persoonskamers.

 

De kamers zijn voorzien van:

-Garderobekast

-Bed

-Salontafel

-Club of bankje

-Keukenblok met koelkast, magnetron en waterkoker

-Televisie

-Draadloos internet

 

Het beddengoed en handdoeken worden door ons verzorgd. Tegen vergoeding kunnen wij uw was verzorgen. Enkele jaren geleden hebben wij geďnvesteerd in dubbele beglazing en is geluid van buiten nauwelijks waarneembaar. De kamers zijn zowel per dag, week als maand te huur.

 

Verzorging.

Van maandag tot en met vrijdag wordt er ’s avonds een drie gangenmenu geserveerd. Vrijdagavond geven wij daar tevens een weekeindpakket bij. De huursom is inclusief maaltijden. Tevens is gas, water, elektra, kabel, draadloos internet en B.T.W. inbegrepen.

 

Doelgroep.

Meer dan 45 jaar runnen wij dit pension. De gasten hebben zeer uiteenlopende redenen (tijdelijk) ons pensionbedrijf te betrekken. Een greep uit onze gastenbestand: Expats, mensen in echtscheiding, koophuis nog niet gereed, (buitenlandse) studenten, weekeindje Arnhem etc.

 

Prijzen

Kamerprijzen van €600,- per maand afhankelijk van de beschikbare kamer.